familie yoga en massage retreat ibiza
Familie Yoga & Massage Retreat Ibiza  familie yoga en massage retreat ibiza

Familie Yoga & Massage Retreat Ibiza
Speelse yoga en massage vakantie voor het hele gezin!
locatie: Sunset Mountain Ibiza Yoga Retreat

Geen 2017 data !!

Na de succesvolle retreat van vorig jaar nodigen wij jong en oud opnieuw uit voor onze super coole yogalessen om jullie band te versterken tijdens dit nieuwe retreat in Sunset Mountain Ibiza Yoga Retreat.
Yogalerares Lena Tancredi, bijgestaan door Anneke van Bokhoven en Esther Triviño nemen jou en je kinderen mee op avontuur met yoga, massage, games, muziek en nog veel meer.
Deze retraite presenteert een speciaal programma voor kinderen met yoga, massage, games, muziek en nog veel meer.
De volwassenen zullen worden getracteerd op hun eigen yoga, meditatie en filosofie geleid door Lena Tancredi.
Het activiteiten programma omvat: Yoga voor kinderen - Yoga voor ouders - Yoga voor ouders en kinderen samen - Massage workshops voor ouders en kinderen - Kooklessen voor kinderen - Kooklessen voor volwassenen en nog veel meer!
Met veel tijd om te ontspannen, terwijl uw kinderen worden vermaakt met yoga en andere activiteiten!

Jong (kinderen van alle leeftijden) en oud (opa's, oma's, ooms en tantes zijn ook welkom!) zullen hun aandacht op elkaar  richten om elkaar op een nieuwe manier te herontdekken tijdens deze 4-daagse yoga reis die via verschillende yogahoudingen, liefdevolle en speelse massage vaardigheden en met behulp van teamwork en creativiteit tot algehele ontspanning leid om uiteindelijk complete stilte te ervaren.

Volwassenen en kinderen zullen genieten van een gevarieerd programma waarin groot en klein samen meedoen of kinderen apart of samen te spelen, met tijd voor jezelf en elkaar.

Yoga voor vanaf de leeftijd van 4 jaar en ouder. De jongsten zullen tijdens de lessen voor volwassenen liefdevol worden verzorgd in de kinderkamer.

Het zal een smeltkroes van talen zijn gedurende de retreat: Lena en Esther onderwijzen in het Engels, de keukenbrigade en koks spreken Portugees / Braziliaans en alles met kinderen zal in het Nederlands worden gedaan, terwijl de yoga-lessen voor volwassenen worden gehouden in het Engels.

* Tijdens deze Familie Yoga & Massage Retreat kunnen massages geboekt worden voor zowel kinderen als volwassenen.

Ibiza 4 all, Familie Yoga & Massage Retreat Ibiza - Speelse yoga en massage Paasvakantie voor het hele gezin in Sunset Mountain Ibiza Yoga Retreat van 2 tot 6 april 2015.
© 2006 - 2018 ibiza4all.org